Menu
 

Valsts prezidents nākamnedēļ tiksies ar trim ministriem

  • Autors:  LETA
Foto - Valsts kanceleja Foto - Valsts kanceleja

Valsts prezidents Egils Levits nākamnedēļ iecerējis tikties ar vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Juri Pūci (AP), veselības ministri Ilzi Viņķeli (AP) un aizsardzības ministru Arti Pabriku (AP), pastāstīja Valsts prezidenta padomniece saziņai ar sabiedrību Aiva Rozenberga.

Pirmdien, 5.augustā, plkst.9 prezidentam Rīgas pilē paredzēta tikšanās ar Pūci, bet plkst.13 - ar Viņķeli. Savukārt ceturtdien, 8.augustā, plkst.9 vizītē pie valsts pirmās personas ieradīsies Pabriks.

Prezidents turpina pirmo sarunu sēriju ar valdības ministriem un ar katru padziļināti pārrunā visas aktualitātes, gan par reģionālo reformu, klimata jautājumiem, digitālās jomas attīstību, gan veselības nozares aktualitātes, kā arī aizsardzības jomas aktualitātes, skaidroja Rozenberga, norādot, ka šīs ir iepazīšanās vizītes, kurās apspriež institūciju sadarbību, nozares prioritātes un būtiskākos notikumus.

Sarunu sērijā pie prezidenta vizītē jau bijuši iekšlietu ministrs Sandis Ģirģens (KPV LV), izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska (JKP), tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP), ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV) un kultūras ministrs Nauris Puntulis (VL-TB/LNNK).

Saeima Levitu Valsts prezidenta amatā ar 61 balsi ievēlēja 29.maijā, bet amatā viņš stājās 8.jūlijā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.