Menu
 

Latvijas lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības kamera cerīgi skatās uz Gerharda darbu

  • Autors:  LETA
Foto - Valsts kanceleja Foto - Valsts kanceleja

Latvijas lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības kamera cerīgi raugās uz zemkopības ministra Kaspara Gerharda (VL-TB/LNNK) darbu šajā amatā, aģentūrai LETA atzina organizācijā.

Kameras valdes priekšsēdētājs Dīns Cielavs pastāstīja, ka zemkopības ministrs ceturtdien, 8.augustā, piedalījās kameras valdes sēdē, kurā tostarp puses pārrunāja Eiropas Savienības (ES) Kopējo lauksaimniecības politiku. Kameras biedri vēlējās uzzināt arī ministra viedokli par reģionālo reformu un pārrunāt citus viņiem aktuālus jautājumus, tostarp saistībā ar meliorācijas jomu.

"Mūsu organizācijai bija otrā tikšanās ar zemkopības ministru, jo pirmo reizi tikāmies pirms viņa ievēlēšanas šajā amatā. Diezgan cerīgi raugāmies uz viņa darbu, jo ministrs ļoti iedziļinās nozares problēmās," sacīja Cielavs.

Viņš piebilda, ka tikšanās bija vairāk kā informācijas apmaiņa un zemkopības ministra viedokļa uzklausīšana, līdz ar to nekādi lēmumi tajā netika pieņemti.

Cielavs atzīmēja, ka sēdē piedalījās arī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas parlamentārais sekretārs Artūrs Toms Plešs (AP), kā arī Valsts tehniskā uzraudzības aģentūras (VTUA) pārstāvji, ar kuriem pārrunāti to kompetences jautājumi.

Latvijas lauksaimniecības, mežsaimniecības un zivsaimniecības kamera "Agrichamber" ir dibināta 2016.gadā. Tā pārstāv vairāk nekā 360 zemnieku saimniecību, biedrību un citu fizisko un juridisko personu intereses no dažādiem Latvijas reģioniem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.