Menu
 

"KPV LV" pirmdien pārrunās situāciju pēc Kariņa aicinājuma virzīt jaunu ekonomikas ministru

  • Autors:  LETA
Foto - Saeimas administrācija Foto - Saeimas administrācija

Partijas "KPV LV" Saeimas frakcija pirmdien, 16.martā, pārrunās izveidojušos situāciju saistībā ar Krišjāņa Kariņa (JV) aicinājumu partijai virzīt jaunu ekonomikas ministra amata kandidātu, norādīja "KPV LV" Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Ēriks Pucens.

Nav vēl zināms, kāds būs "KPV LV" lēmums šajā jautājumā zināms, skaidroja politiķis.

Kā ziņots, Satversmes aizsardzības birojs (SAB) ir lēmis anulēt ekonomikas ministram Ralfam Nemiro (KPV LV) pielaidi darbam ar valsts noslēpumu, savukārt Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) aicinājis "KPV LV" izvirzīt jaunu ministra amata kandidātu.

Nemiro anulēto piekļuvi darbam ar valsts noslēpumu vērtē kā politisku izrēķināšanos, tādējādi viņa pārstāvētais politiskais spēks "KPV LV" neizslēdzot iespēju pamest valdību, aģentūrai LETA atzina Nemiro

Nemiro apgalvoja, ka viņš vēl nezina, kāpēc SAB anulējis viņam piekļuvi darbam ar valsts noslēpumu, vienlaikus norādot uz iespējamu informācijas noplūdi no SAB.

Viņš apliecināja, ka joprojām ieņem ekonomikas ministra amatu, bet par tālāko "KPV LV" lems pirmdien, 16.martā, plkst.11.

Nemiro par ekonomikas ministru kļuva pērnā gada 23.janvārī, kad Saeima apstiprināja Kariņa izveidoto valdību.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.