Menu
 

Partijā "Latvijas attīstībai" iestājusies Stopiņu novada domes priekšsēdētāja

  • Autors:  LETA
Foto - Stopiņu novada pašvaldība Foto - Stopiņu novada pašvaldība

Partijā "Latvijas attīstībai" (LA) iestājušies vairāki jauni biedri, tostarp Priekuļu novada domes priekšsēdētāja Elīna Stapulone un Stopiņu novada domes priekšsēdētāja Vita Paulāne, informēja LA pārstāve Annemarija Sofija Rukšāne.

LA ir viena no trim partijām, kas veido apvienību "Attīstībai/Par!".

Stapulone uzsver, ka cilvēki, kas veido LA, ir pierādījuši sevi kā drosmīgus un neatlaidīgus cīnītājus. "Turklāt es jau aktīvi iesaistos dažādos pašvaldības augšupejas veicināšanas procesos, tādēļ viennozīmīgi vēlos būt komandā, kas ne tikai pārstāv manas vērtības, bet arī ir spējīga ieviest pozitīvas pārmaiņas un panākt, ka esošā situācija sasniedz labāko iespējamo rezultātu," pauž Priekuļu novada domes priekšsēdētāja.

Stopiņu novada vadītāja Paulāne aģentūrai LETA apstiprināja, ka iestājusies LA. Iepriekš Paulēne bija partijas "Reģionu alianse" biedrs, no kuras izstājusies. Politiķe norāda, ka viņu uzrunājuši partijas vērtību deklarācijā paustais, ka "cilvēki, sabiedrība un valsts attīstās, pārmaiņas, kuras rada cilvēka neizsmeļamais radošums, ir jāpieņem, nevis no tām jābaidās"

LA norāda, ka abas politiķes ir pārliecinātas, ka apvienojot spēkus, "Latvijas attīstībai" spēs veidot pašvaldības vēl spēcīgākas, efektīvākas un sekmēs savstarpējo sadarbību, lai tādējādi celtu iedzīvotāju labklājību un sekmētu uzņēmējdarbību kā reģionālā, tā nacionālā līmenī.

Partijas valdes priekšsēdētājs, vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Juris Pūce pozitīvi novērtē jauno biedru iestāšanos, atzīmējot komandas gara nozīmi mērķu sasniegšanā, aģentūru LETA informēja Sofija Rukšāne. Pūce akcentē, ka partijai ir pievienojušās spēcīgas pašvaldību vadītājas. "Tas, bez šaubām, ir apliecinājums mūsu spējai pulcēt ap sevi spējīgus un drosmīgus politiķus un politiķes," uzsver politiķis.

LA arī norāda, ka vasarā Saulkrastos un Gulbenē dibinātas partijas nodaļas un informē, ka oktobrī sesto gadu rīko potenciālo biedru mēnesi, lai raisītu interesi par dalību dažādās politiskajās organizācijās.

"Latvijas attīstībai" informē, ka partijas kongress notiks 17.oktobrī Stopiņu novada kultūras centrā, kurā notiks valdes priekšsēdētāja un valdes vēlēšanas, ievērojot visus valstī noteiktos ierobežojumus Covid-19 sakarā, un uz pasākumu ir aicināti ierasties visi partijas biedri un mediju pārstāvji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.