Menu
 

Babītes novada domes priekšsēdētājs Osītis pievienojies partijai "Latvijas attīstībai"

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Babītes novada pašvaldība Foto - Babītes novada pašvaldība

Babītes novada domes priekšsēdētājs Aivars Osītis un Babītes novada domes deputāti Ilze Bērziņa, Jānis Kazaks un Kristaps Vilciņš oktobra vidū partijai pievienojušies partijai "Latvijas attīstībai" (LA), informēja LA pārstāve Annemarija Sofija Rukšāne. Visi četri domes deputāti 2017.gadā Babītes novada domē tika ievēlēti no Latvijas Reģionu apvienības saraksta.

Pievienošanos "Latvijas attīstībai" A.Osītis nodēvējis par, iespējams, vienu no nopietnākajiem lēmumiem dzīvē: ""Latvijas attīstībai" deklarētā vērtību ilgtspēja, partijas vadošo cilvēku kompetence, atvērtība, darba spējas un skaidra virzība uz mērķi tikai un vienīgi stiprina manu pārliecību par pareizu lēmumu. Aktīva līdzdarbošanās organizācijā un labās prakses pārņemšana, neapšaubāmi, sniegs ieguldījumu manā personības attīstībā, kā arī papildinās manas pašvaldības vadītāja prasmes un zināšanas, tādējādi palīdzot veidot rītdienas pašvaldību – “modernu, efektīvu un sabiedrību iesaistošu."

Atzinīgi komandas paplašinājumu novērtējis partijas līderis Juris Pūce: "Patiess prieks un gandarījums redzēt, ka partijai pievienojas spēcīgi pašvaldību politiķi. Šis ir liels ieguvums partijas sastāvam, mēs esam ieguvuši labu komandas papildinājumu un ticu, ka šis nebūt nav pēdējais. Un šī tendence nozīmē atbalstu mūsu darbam valdībā, mūsu programmai un vērtībām."

Jāatgādina, ka rudens sākumā partijai pievienojušies vairāki jauni biedri, tostarp Stopiņu novada domes priekšsēdētāja Vita Paulāne. Kā norāda A.S.Rukšāne, biedru piesaistes mēnesis noslēgsies ar ikgadējo partijas "Latvijas attīstībai" kongresu, kas paredzēts 17.oktobrī Stopiņu novada kultūras centrā. Šogad partijas biedriem jāievēl partijas valde, valdes priekšsēdētājs un revīzijas komisijas loceklis uz kārtējo divu gadu mandātu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.