Menu
 

Ašeradens: Lielāka skaidrība par amatu sadalījumu nākamajā valdībā varētu iezīmēsies nākamās nedēļas sākumā

  • Autors:  LETA
Foto - Valsts kanceleja Foto - Valsts kanceleja

Lielāka skaidrība par amatu sadalījumu jaunajā valdībā varētu iezīmēties nākamās nedēļas sākumā, aģentūrai LETA pavēstīja viens no "Jaunās vienotības" (JV) vadošajiem politiķiem, finanšu ministrs Arvils Ašeradens.

Ministru prezidenta amata kandidāte Evika Siliņa (JV) turpinot apsvērt "vienu vai otru kandidātu" ministru amatiem un arī jaunnedēļ turpināsies intensīvas sarunas ar iespējamajiem ministru amatu pretendentiem, norādīja Ašeradens.

Pirmdien, 11.septembrī, paredzēts turpināt konsultācijas starp topošo valdību veidojošajiem politiskajiem spēkiem JV, Zaļo un zemnieku savienību un "Progresīvajiem", pastāstīja Ašeradens.

Kā ziņots, JV, ZZS un "Progresīvo" veidotā topošā koalīcija Siliņas vadībā sākusi strādāt pie jaunās valdības deklarācijas, koalīcijas līguma un pielikuma par neatliekamajiem darbiem, kas paveicami līdz decembrim un janvārim, veidošanas.

Topošajai koalīcijai ir 52 deputātu balsis, turklāt valdības apstiprināšanu papildus apņēmies atbalstīt arī neatkarīgais deputāts, "Gods kalpot Rīgai" valdes priekšsēdētājs Oļegs Burovs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.