Menu
 

Ministrs: Ozola atkārtota apstiprināšana LIAA direktora amatā būs atkarīga no viņa darba izvērtējuma

  • Autors:  LETA
Foto - Valsts kanceleja Foto - Valsts kanceleja

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktora Andra Ozola atkārtota apstiprināšana amatā šā gada novembrī būs atkarīga no viņa darba izvērtējuma, piektdien žurnālistiem teica ekonomikas ministrs Ralfs Nemiro (KPV LV).

Piektdien Ozols mediju pārstāvjiem paziņoja, ka pēc tam, kad intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Viens pret vienu" Nemiro sacīja, ka LIAA darbinieki iesaistīti Eiropas Savienības fondu izkrāpšanā, viņš nezina, kāda varētu izvērties abu sadarbība nākotnē.

Tomēr Nemiro mediju pārstāvjiem sacīja, ka viņam neesot personiska nepatika pret Ozolu. "Esam tikušies un izrunājuši turpmākās darbības. Es viņu vērtēju kā pieredzējušu cilvēku," atzina Nemiro.

Tajā pašā laikā aicināts vērtēt Ozola izredzes šā gada novembrī atkārtoti tikt apstiprinātam LIAA direktora amatā, ekonomikas ministrs norādīja, ka šis jautājums būs atkarīgs no Ozola darba izvērtējuma.

Nemiro piebilda, ka viņš izvērtēs visu Ekonomikas ministrijas pakļautībā esošo iestāžu darbu, tāpēc pirms pāris nedēļām šim uzdevumam tika izveidota darba grupa.

Ozols par LIAA direktoru tika iecelts 2004.gada novembrī ar toreizējā ekonomikas ministra Jura Lujāna rīkojumu. Šī gada novembrī beigsies Ozola pilnvaru termiņš, kad ekonomikas ministram būs jālemj par Ozola pilnvaru pagarināšanu.

Iepriekš:

Ozols: Nemiro teiktais par LIAA iesaisti ES fondu izkrāpšanā grauj valsts reputāciju un rada miljoniem eiro zaudējumus

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.