Menu
 

Pēdējā diennaktī konstatētais Covid-19 pacients reģistrēts Bauskas novadā; Jūrmalā izveseļojušies divi pacienti

  • Autors:  LETA
Pašlaik aktīvo Covid-19 saslimšanas gadījumu skaits Latvijas novados. Infografika: LETA Pašlaik aktīvo Covid-19 saslimšanas gadījumu skaits Latvijas novados. Infografika: LETA

Pēdējā diennaktī konstatētais vienīgais Covid-19 pacients reģistrēts Bauskas novadā, kur aktīvo inficēšanās gadījumu skaits pieaudzis līdz astoņiem, liecina Slimību profilakses un kontroles centra apkopotā informācija. Inficētais ir vecuma grupā no 40 līdz 49 gadiem.

Tikmēr no kopumā 13 inficētajiem, par kuru izveseļošanos ziņots šodien, trīs bijuši Rīgā, kur aktīvo saslimšanu skaits samazinājies līdz 105 gadījumiem, divi Jūrmalā, kur patlaban ir seši inficētie, un viens Valmierā, kur Covid-19 pacientu skaits sarucis līdz 13. Viens no šiem minētajiem izveseļošanās gadījumiem ir Liepājā, kur tagad aktīvo inficēto skaits nepārsniedz piecus. Pārējie izveseļojušies novados, kur precīzs inficēto skaits netiek atklāts, jo tie nepārsniedz piecus.

Līdz ar to aktīvas saslimšanas ir reģistrētas Ludzas, Ciblas, Alūksnes, Amatas, Ādažu, Babītes, Bauskas, Baldones, Burtnieku, Cēsu, Daugavpils, Durbes, Garkalnes, Grobiņas, Kārsavas, Kocēnu, Kokneses, Krustpils, Kuldīgas, Ķeguma, Ķekavas, Lielvārdes, Limbažu, Līgatnes, Jēkabpils, Mazsalacas, Mārupes, Olaines, Ozolnieku, Pārgaujas, Priekuļu, Rēzeknes, Riebiņu, Rugāju, Rūjienas, Salacgrīvas, Salaspils, Sējas, Siguldas, Skrundas, Smiltenes, Stopiņu, Talsu, Tukuma, Valkas un Vecpiebalgas novadā, kā arī Ventspilī, Valmierā, Jūrmalā, Liepājā, Daugavpilī, Jēkabpilī un Rīgā.

Jau ziņots, ka aizvadītajā diennaktī, veicot kopumā 1730 testus, inficēšanās ar Covid-19 atklāta vienam cilvēkam. Tikmēr 13 inficētie ir atveseļojušies, tādējādi līdz šim no Covid-19 izveseļojušās jau 794 personas. Līdz šim Latvijā veikti 120 052 izmeklējumi, saslimušas 1089 personas, bet 26 mirušas.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā slimnīcās ievietoti divi pacienti ar Covid-19. Kopumā stacionāros ārstējas 12 pacienti, no kuriem septiņi ir ar vidēji smagu, bet pieci ar smagu slimības gaitu. Kopumā no stacionāriem izrakstīti 166 pacienti.

Savukārt Valsts policija informē, ka aizvadītajā diennaktī veikusi 94 pārbaudes par ārkārtējās situācijas ierobežojumu neievērošanu un uzsākusi vienu administratīvo lietvedību.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.