Menu
 

Pagājušajā diennaktī atklāti četri jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi, viens no tiem Ķekavas novadā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Grafika - SPKC Grafika - SPKC

Pagājušajā diennaktī Latvijā veikti 1979 Covid-19 testi un reģistrēti četri jauni saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Šobrīd SPKC rīcībā esošā informācija liecina, ka divi saslimušie atgriezušies no ārvalstīm, vienam saslimušajam bijis kontakts ar saslimušo. Ar vienu personu uzsākta saziņa un informācija tiks precizēta.

No pagājušajā diennaktī reģistrētajiem četriem jaunajiem inficētajiem, divi dzīvo Rīgā, bet pa vienam Valmierā un Ķekavas novadā, liecina aģentūras LETA informācija. Tādējādi Rīgā inficēto skaits pieaudzis līdz 71, bet Valmierā un Ķekavas novadā Covid-19 ir atkal atgriezies. Kopumā inficētie pašlaik ir reģistrēti 27 Latvijas pašvaldībās.

No četriem jaunajiem inficētajiem divi ir vecumā no 30 līdz 39 gadiem, bet pa vienam vecuma grupā no 20 līdz 29 gadiem un no 50 līdz 59 gadiem.

Līdz šim Latvijā veikti 174 057 izmeklējumi, saslimušas 1178 personas un 1022 izveseļojušās. Miris 31 Covid-19 pacients.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā slimnīcā ievietots viens jauns pacients ar Covid-19. Kopumā stacionāros ārstējas trīs pacienti ar vidēji smagu slimības gaitu. Līdz šim no stacionāra izrakstīti 185 pacienti.

(pievienota 3.un 4.rindkopa)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.