Menu
 

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti četri jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi, arī pa vienam Salaspils novadā un Jūrmalā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Grafika - SPKC Grafika - SPKC

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 1613 Covid-19 testi un reģistrēti četri jauni saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

SPKC rīcība esošie dati liecina, ka divi saslimušie bijuši kontaktā ar citu saslimušo, bet divi saslimušie atgriezušies no ārzemēm.

No pagājušajā diennaktī reģistrētajiem jaunajiem inficētājiem divi dzīvo Rīgā, viens Jūrmalā un vēl viens Salaspils novadā, vēsta LETA. Līdz ar to Rīgā ar Covid-19 inficēto skaits ir pieaudzis līdz 80 cilvēkiem, bet Jūrmalā un Salaspils novadā nepārsniedz piecu gadījumu robežu.

Pa vienam saslimušajam ir vecuma grupās no 10 līdz 19 gadiem, no 20 līdz 29 gadiem, no 30 līdz 39 gadiem un no 40 līdz 49 gadiem.

Līdz šim Latvijā veikti 185 223 izmeklējumi, saslimušas 1197 personas un 1045 izveseļojušās. Miris 31 Covid-19 pacients.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā slimnīcā jauni pacienti ar Covid-19 nav ievietoti. Stacionāros šobrīd ārstējas divi pacienti ar vidēji smagu slimības gaitu. Līdz šim no stacionāra izrakstīti 188 pacienti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.