Menu
 

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti četri jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi, arī Ikšķiles un Mārupes novados

  • Autors:  Apriņķis.lv
Grafika - SPKC Grafika - SPKC

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 1704 Covid-19 testi un, tāpat kā dienu iepriekš, reģistrēti četri jauni saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Sasirgušie atkal reģistrēti Ikšķiles un Skrīveru novados, kur līdz šim visi inficētie bija izveseļojušies, vēsta aģentūra LETA. Tāpat no pagājušajā diennaktī konstatētajiem inficētajiem viens gadījums atklāts Mārupes novadā, kur saslimušo skaits nepārsniedz piecus. Arī Ikšķiles un Skrīveru novados inficēto skaits nepārsniedz piecu gadījumu robežu.

Jaunie inficētie reģistrēti vecuma grupās no 20 līdz 29 gadiem, no 40 līdz 49 gadiem, no 50 līdz 59 gadiem un no 80 gadiem un vairāk.

Kopumā līdz šim Latvijā veikti 197 035 izmeklējumi, saslimušas 1228 personas un 1052 izveseļojušās. Miris 31 Covid-19 pacients.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā slimnīcā ievietoti divi jauni pacienti ar Covid-19. Stacionāros šobrīd ārstējas pieci pacienti, visi – ar vidēji smagu slimības gaitu. Līdz šim no stacionāra izrakstīti 190 pacienti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.