Menu
 

Ceturtdien Latvijā fiksēti trīs jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi, viena persona mirusi (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Grafika - SPKC Grafika - SPKC

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 1473 Covid-19 testi un reģistrēti trīs jauni saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija. Visi trīs saslimušie atgriezušies no ārzemēm.

Ceturtdien Latvijā mirusi viena persona vecuma grupā no 90 līdz 95 gadiem, kas kontaktējusies ar radinieku, kurš bija atgriezies no ārvalstīm.

Aizvadītajā diennaktī pa vienam Covid-19 gadījumam konstatēts Jūrmalā, kā arī Gulbenes un Ādažu novados. Saslimušie ir vecuma grupās no desmit līdz 19 gadiem, no 40 līdz 49 gadiem un no 50 līdz 59 gadiem, vēsta aģentūra LETA.

Ādažu novadā līdz šim visi inficētie bija atveseļojušies. Jūrmala ir to pašvaldību vidū, kur inficēto skaits nepārsniedz piecus. Savukārt Gulbenes novadā kopumā līdz šim konstatēti 11 saslimšanas gadījumi. 

Kopumā līdz šim Latvijā veikti 198 508 izmeklējumi, saslimusi 1231 persona un 1052 izveseļojušās. Miruši 32 Covid-19 pacienti.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā jauni pacienti ar Covid-19 slimnīcā nav ievietoti. Stacionāros šobrīd ārstējas četri pacienti, visi – ar vidēji smagu slimības gaitu. Līdz šim no stacionāra izrakstīts 191 pacients.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.