Menu
 

Saslimšana ar Covid-19 konstatēta "Maxima Latvija" veikala darbiniekam Olainē Apriņķis.lv

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - pixabay.com Ilustrācija - pixabay.com

Saslimšana ar Covid-19 konstatēta mazumtirgotāja "Maxima Latvija" darbiniekam "Maxima X" veikalā Olainē, Zemgales ielā 53, informēja "Maxima Latvija" komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule. Viņa pavēstīja, ka saslimšana ar Covid-19 veikala darbiniekam apstiprināta sestdien, 29.augustā.

Dupate-Ugule norādīja, ka pēc attiecīgās informācijas saņemšanas veikals nekavējoties tika slēgts dezinfekcijai, kā arī, ievērotas Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) rekomendācijas, visiem darbiniekiem, kuri bija kontaktā ar attiecīgo personu, nozīmēta pašizolācija un kontroles pārbaudes.

Pēc pilnīgas telpu dezinfekcijas veikals 29.augusta vakarā atsācis darbu ar jaunu darbinieku komandu.

"Saņemot informāciju no SPKC par darbinieka saslimšanu un, sekojot rekomendācijām, kā arī uzņēmumā izstrādātajām vadlīnijām, operatīvi reaģējām, lai ierobežotu tālāku vīrusa izplatību. Šobrīd ir jau veikta pilnīga telpu dezinfekcija, kā arī esam norīkojuši visus Olaines "Maxima X" veikalā strādājošos pašizolācijā un uz veselības pārbaudēm," pauda "Maxima Latvija" vadītājs Viktors Troicins.

Viņš arī atgādināja veikala apmeklētājiem uz veikalu doties veseliem, kā arī ievērot divu metru distanci.

Jau ziņots, ka sestdien, 29.augustā, pēc SPKC datiem, veicot 1777 testus, Latvijā tika konstatēti 12 jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi, tostarp astoņi saslimušie bijuši kontaktpersonas citiem Covid-19 slimniekiem, bet trīs gadījumos saslimušie atgriezušies no Ukrainas. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.