Menu
 

Svētdien Latvijā reģistrēti trīs jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi, arī Jūrmalā un Olaines novadā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - NMPD Foto - NMPD

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikts 1451 Covid-19 tests un reģistrēti trīs jauni saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Aizvadītajā diennaktī atklātie jaunie trīs inficēšanās gadījumi reģistrēti Rīgā, Jūrmalā un Olaines novadā, ar atsauci uz SPKC vēsta aģentūra LETA. Līdz ar to Rīgā pašlaik ir reģistrēti 56 ar Covid-19 saslimuši iedzīvotāji, Olaines novadā – desmit, bet Jūrmalā – septiņi inficētie.

Divi saslimušie ieradušies no ārzemēm (Austrija, Krievija), vienai personai inficēšanās apstākļi tiek precizēti, liecina SPKC dati. Epidemioloģiskā izmeklēšana turpinās.

Kopumā līdz šim Latvijā veikti 280 118 izmeklējumi, saslimušas 1477 personas un 1248 izveseļojušās. Miruši 35 Covid-19 pacienti.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā slimnīcā ievietots viens jauns pacients ar Covid-19. Stacionāros šobrīd ārstējas 11 pacienti, visi – ar vidēji smagu slimības gaitu. Līdz šim no stacionāra izrakstīti 210 pacienti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.