Menu
 

Ceturtdien Latvijā reģistrēti četri jauni Covid-19 saslimšanas gadījumi, arī Olaines un Salaspils novadā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Grafika - SPKC Grafika - SPKC

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 2264 Covid-19 testi un reģistrēti četri jauni saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

SPKC rīcībā esošie dati liecina, ka trīs saslimušie ir kontaktpersonas, vienai personai inficēšanās apstākļi tiek precizēti. Epidemioloģiskā izmeklēšana turpinās.

No pagājušajā diennaktī atklātajiem jaunajiem Covid-19 inficētajiem pa vienam reģistrēts Rīgā, Daugavpilī, Olaines un Salaspils novadā, atsaucoties uz SPKC, vēsta aģentūra LETA. Līdz ar to Rīgā pašlaik reģistrēti 63 inficētie, Daugavpilī - 21, Olaines novadā - 12, bet Salaspils novadā - deviņi saslimušie.

Kopumā līdz šim Latvijā veikti 290 9073 izmeklējumi, saslimušas 1498 personas un 1248 izveseļojušās. Miruši 36 Covid-19 pacienti.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā slimnīcā jauni pacienti ar Covid-19 nav ievietoti. Stacionāros šobrīd ārstējas septiņi pacienti, visi – ar vidēji smagu slimības gaitu. Līdz šim no stacionāra izrakstīti 214 pacienti.

(papildināta ar 3.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.