Menu
 

Latvijā atklāti desmit jauni Covid-19 gadījumi, viens jauns inficētais reģistrēts Olaines novadā

  • Autors:  LETA
Foto - NMPD Foto - NMPD

Pagājušajā diennaktī, veicot 2402 Covid-19 testus, Latvijā atklāti desmit jauni saslimšanas gadījumi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

SPKC rīcībā esošā informācija liecina, ka trīs saslimušie atgriezušies no Ukrainas. Vēl pieci saslimušie ir kontaktpersonas, bet diviem cilvēkiem vēl tiek precizēti inficēšanās apstākļi. Epidemioloģiskā izmeklēšana turpinās.

Viens jauns inficētais reģistrēts Olaines novadā, bet vēl divi kādā no novadiem, kur vēsturiski saslimušo skaits nekad nav pārsniedzis piecus gadījumus, tādēļ to precīzs skaits netiek atklāts. Līdz ar to Olaines novadā pašlaik reģistrēti 13 inficētie.

Latvijā līdz šim kopumā veikti 295 242 Covid-19 izmeklējumi, konstatētas 1525 saslimušas personas, bet no Covid-19 atveseļojušās 1248 personas.

Kopumā līdz šim Latvijā ir reģistrēti 36 nāves gadījumi personām, kurām bijusi apstiprināta inficēšanās ar Covid-19.

Pēdējās diennakts laikā stacionārā ievietoti vēl četri Covid-19 pacients. Kopā stacionāros ārstējas 12 pacienti, visi ar vidēji smagu slimības gaitu. No stacionāra līdz šim izrakstīti 214 Covid-19 slimnieki, starp kuriem ir gan veselie, gan mirušie pacienti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.