Menu
 

Svētdien Latvijā reģistrēts 21 jauns Covid-19 saslimšanas gadījums; divi - Carnikavas novadā, pa vienam - Olaines un Ķekavas novadā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - arhīvs Ilustrācija - arhīvs

Aizvadītajā diennaktī Latvijā veikti 1398 Covid-19 testi un reģistrēts 22 jauns saslimšanas gadījums, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija. Divi jauni inficētie reģistrēti Carnikavas novadā, bet pa vienam – Olaines un Ķekavas novadā.

SPKC rīcībā esošie dati liecina, ka 13 saslimušie inficējušies no zināmiem infekcijas avotiem, četras personas inficējušās ārzemēs (Ukraina, Indija), četrām personām inficēšanās apstākļi tiek precizēti, un epidemioloģiskā izmeklēšana turpinās.

Kopumā līdz šim Latvijā veikti 312 230 izmeklējumi, saslimušas 1697 personas un 1304 izveseļojušās. Miruši 36 Covid-19 pacienti.

Nacionālā veselības dienesta dati liecina, ka pēdējās diennakts laikā slimnīcā ievietoti četri jauni pacienti ar Covid-19. Stacionāros šobrīd ārstējas 11 pacienti, visi – ar vidēji smagu slimības gaitu. Līdz šim no stacionāra izrakstīti 226 pacienti.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.