Menu
 

Svētdien reģistrēti 95 jauni Covid-19 inficēšanās gadījumi, stacionēti pieci pacienti (papildināta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Aktīvie saslimšanas gadījumi uz 12.oktobrī. Ilustrācija – SPKC Aktīvie saslimšanas gadījumi uz 12.oktobrī. Ilustrācija – SPKC

Svētdien Latvijā veikti 2169 Covid-19 izmeklējumi un reģistrēti 95 jauni inficēšanās gadījumi. Ievērojama to daļa saistīta ar Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskolu, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotā informācija.

Aizvadītajā diennaktī lielākais jauno Covid-19 gadījumu skaits ir reģistrēts Rīgā, kur ar Covid- 19 saslimuši 78 cilvēki, kopējam saslimušo skaitam pilsētā sasniedzot 524, vēsta aģentūra LETA. Tālāk seko Stopiņu novads ar pieciem jauniem inficēšanās gadījumiem, pašvaldībā kopējais skaits sasniedzis desmit iedzīvotājus. Pa vienam jaunam saslimšanas gadījumam reģistrēts Babītes, Carnikavas, Ķekavas, Olaines, Salaspils un Siguldas novados.

Latvijā kopā veikti 364 012 izmeklējumi, saslimušas 2765 personas un 1325 izveseļojušās.

Pēdējās diennakts laikā stacionēti pieci jauni pacienti ar Covid-19, liecina Nacionālā veselības dienesta apkopotie dati. Pēdējo četru dienu laikā kopā slimnīcās nonākuši 32 jauni Covid-19 pacienti.

Līdz ar to šobrīd kopā stacionāros ārstējas 65 personas – 59 ar vidēji smagu slimības gaitu un joprojām piecas ar smagu slimības gaitu.

Kopā no stacionāra izrakstīti 247 pacienti.

(papildināta ar 2.rindkopu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.