Menu
 

Ķekavas novada izglītības iestādēs konstatēti atsevišķi Covid-19 gadījumi

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ķekavas novada izglītības iestādēs konstatēti atsevišķi Covid-19 saslimšanas gadījumi, aģentūrai LETA apliecināja novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Laura Barkāne.

Viņa skaidroja, ka pašvaldībā oficiālā informācija par novadā konstatētajiem Covid-19 gadījumiem pieejama tikai no medijiem un Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) mājaslapā pieejamās informācijas. Tomēr starp pašvaldības administrāciju un iestādēm notiek laba savstarpējā sadarbība, uzsvēra Barkāne.

Visas pašvaldības iestādes turpina darbu, novada sociālās aprūpes iestādē Covid-19 gadījumi nav konstatēti. Izglītības iestādēs, kur konstatēti atsevišķi saslimšanas gadījumi, situācija tiekot kontrolēta.

"Šobrīd nav uzskatāms, ka kādā no iestādēm būtu konstatēts Covid-19 uzliesmojums. Atsevišķu iestāžu darbinieki, kam nepieciešams doties pašizolācijā vai karantīnā, to apzinīgi dara, līdz ar to visas pašvaldības iestādes turpina darbu," komentēja vietvaras pārstāve.

SPKC apkopotie dati liecina, ka otrdien Ķekavas novadā atklāti seši jauni Covid-19 gadījumi. Kopumā 14 dienu kumulatīvais saslimušo skaits novadā pašlaik ir 78 cilvēki.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.