Menu
 

Siguldā vakcinācijas pret Covid-19 centrs darbosies slimnīcas konferenču zālē

  • Autors:  LETA
Foto - siguldasslimnica.lv Foto - siguldasslimnica.lv

Siguldā vakcinācijas pret Covid-19 centrs darbosies slimnīcas konferenču zālē, informēja Siguldas novada pašvaldības Sabiedrisko attiecību pārvaldes vadītāja Sindija Brikmane.

Viņa norādīja, ka Siguldas slimnīcas konferenču zāle, kura ir ar atbilstošu "piespiedu" ventilāciju drošai vakcinācijas norisei, ir kā vidēji lielas plūsmas centrs. Tajā vakcinācija notiek jau pašlaik, kā arī notiks tad, kad palielināsies pieejamo vakcīnu skaits.

"Patlaban visas vakcīnas, kas ir bijušas pieejamas Siguldā, ir izpotētas, un esam gatavi rīkoties atbilstoši turpmākajiem norādījumiem," sacīja Brikmane, piebilstot, ka gadījumā, ja vakcinācijas temps pārsniegs esošo Siguldas slimnīcas kapacitāti, pašvaldība meklēs risinājumus vēl plašāku un piemērotāku telpu nodrošināšanai.

Patlaban Siguldas slimnīcā ir viss nepieciešamais, tostarp piemērotas telpas un profesionāls personāls, lai vakcinācija noritētu veiksmīgi, droši un ātri. Tāpat arī septiņās ģimenes ārstu praksēs Siguldā notiek iedzīvotāju vakcinācija pret Covid-19.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.