Menu
 

Policija fiksējusi neatļautu pulcēšanos vairākos viesu namos Siguldas, Krimuldas un Sējas novados

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Valsts policija Foto - Valsts policija

Aizvadītajā nedēļas nogalē Valsts policijas veica vairākas preventīvas pārbaudes viesu namos un pirtīs Siguldas apkārtnē. Kopumā pārbaudot 15 viesu namus un pirtis, tika konstatēti vairāki pārkāpumi un ir uzsākts 21 administratīvo pārkāpumu process, liecina Valsts policijas informācija.

Tāpat sestdien, reaģējot uz saņemto informāciju, Valsts policijas Siguldas iecirkņa policisti pārbaudīja kādu viesu namu Sējas novadā. Tur tika konstatēta pulcēšanās no trim dažādām mājsaimniecībām.

Arī Krimuldas novadā kādā pirtī atpūtas nolūkos viesojās sievietes no četrām dažādām mājsaimniecībām, tādējādi neievērojot ierobežojumu, kas attiecas uz pulcēšanos.

Savukārt vēl citā gadījumā policija kādā viesu namā sastaptas trīs personas, kuras gatavojās ballītei un gaidīja ierodamies viesus.

Visos gadījumos ir uzsākti administratīvā pārkāpuma procesi par ārkārtējās situācijas noteikto ierobežojumu neievērošanu. Iedzīvotāji pret policijas pārbaudēm attiecās saprotoši un paši atzina, ka pārkāpuši noteikumus.

“Ir saprotams, ka visi esam noguruši no ierobežojumiem un gribam atpūsties draugu un radu lokā, bet ir ļoti būtiski būt vienotiem un turpināt ievērot noteiktās drošības prasības, jo tikai kopīgiem spēkiem varam mazināt slimības izplatību. Valsts policija aicina iedzīvotājus būt atbildīgiem – nepulcēties, lietot sejas un mutes aizsegus, kā arī bez vajadzības neapmeklēt publiskas vietas,” teikts likumsargu paziņojumā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.