Menu
 

Covid-19 slimnieks 9.aprīlī braucis ar vilcienu Lielvārde-Rīga un atpakaļ

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Persona, kurai apstiprināta saslimšana ar Covid-19, piektdien, 9.aprīlī, no rīta braukusi ar vilcienu Lielvārde-Rīga no Saulkalnes līdz Rīgai, bet vakarā šādā pašā veidā devusies atpakaļ uz Saulkalni, epidemioloģiskajā izmeklēšanā noskaidrojis Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

Sasirgušais 9.aprīlī braucis vilcienā Lielvārde-Rīga plkst.6.51 (Nr.6205) un vilcienā Rīga-Lielvārde plkst.17.08 (Nr.6232). Abos reisos ar Covid-19 slimais pasažieris pārvietojies starp Saulkalni un Rīgu un sēdējis otrajā vagonā.

Visiem pasažieriem, kuri brauca minētajos vilcienos, tagad ieteicams novērot savu veselības stāvokli. Ja tiek pamanīti Covid-19 infekcijai raksturīgi simptomi, ieteicams palikt mājās un sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai izvērtētu veselības stāvokli.

SPKC atgādina, ka šādos gadījumos ātrāk uzzināt par nonākšanu kontaktā ar Covid-19 slimnieku var palīdzēt lietotne "Apturi Covid". Izmantojot lietotni, persona varēs savlaicīgāk izolēties, lai neapdraudētu ģimeni, kolēģus, draugus un pārējos iedzīvotājus.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.