Menu
 

Siguldā uzstādīta Gulbja laboratorijas bezkontakta analīžu nodošanas iekārta

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - sigulda.lv Foto - sigulda.lv

Siguldā, Raiņa ielā 1, darbu uzsākusi E. Gulbja laboratorijas bezkontakta analīžu nodošanas iekārta, kurā iedzīvotājiem ir iespēja gan saņemt analīžu komplektus, gan arī nodot SARS-CoV-2 siekalu testus, kā arī urīna un fēču analīzes. Bezkontakta analīžu pieņemšanas un nodošanas punkts ir pieejams katru dienu, visu diennakti, liecina informācija novada pašvaldības interneta vietnē.

Lai iegūtu un nodotu bezkontakta komplektu testēšanai, sākotnēji jāizvēlas vēlamais analīžu komplekts šeit, tiešsaistē jāveic izvēlētā komplekta apmaksa un pēc tam, kad e-pastā un viedierīcē ir saņemts PIN kods, jādodas uz bezkontakta analīžu pieņemšanas/nodošanas punktu. Tālāk, sekojot instrukcijām, iespējams nodot izvēlētās analīzes laboratoriskiem izmeklējumiem. Testa rezultāts tiks nosūtīts e-pastā, kā arī būs pieejams laboratorijas tīmekļa vietnē sadaļā “Mana analīžu vēsture”.

Analīžu nodošanas punktā iedzīvotāji aicināti ievērot 2 metru distancēšanos, kā arī higiēnas prasības, izmantojot uzstādīto roku dezinfikatoru.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.