Menu
 

No nākamās nedēļas vakcinācijas pret Covid-19 punkts būs pieejams arī "IKEA" veikalā

  • Autors:  LETA
Foto - Veselības ministrija Foto - Veselības ministrija

No nākamās pirmdienas, 26.jūlija, veikalā "IKEA" būs izvietots vakcinācijas pret Covid-19 punkts, pavēstīja "IKEA" pārstāvji.

Vakcinācijas punkts atradīsies veikalā netālu no ieejas un būs ērti pieejams ikvienam, kurš vēlēsies vakcinēties. Norādes par vakcinācijas zonu būs izvietotas gan veikala ārpusē, gan iekštelpās. Vakcinācijas vieta "IKEA" veikalā būs atvērta no plkst.10 līdz 20.

Iedzīvotājiem vakcinēties būs iespējams gan reģistrējoties, gan bez iepriekšējas pieteikšanās - tādā gadījumā apmeklētājiem būs jāievēro dzīvās rindas principi. Visiem, kas vēlas vakcinēties, būs jāuzrāda personu apliecinošs dokuments - pase vai ID karte.

"Pircēju un darbinieku drošība ir augstākā "IKEA" prioritāte. Mēs katru dienu sekojam līdzi visām drošības prasībām, lai veikalā būtu droša vide. Piemēram, mēs monitorējam apmeklētāju plūsmu, regulāri dezinficējam biežāk lietotās virsmas, pie kasēm uzstādītas starpsienas drošībai un marķieri drošas distances ievērošanai. Mēs esam pārliecināti, ka vakcinācija ir efektīvākais veids, kā varam pasargāt sevi no Covid-19, tāpēc esam spēruši nākamo soli un piedāvājuši "IKEA" kļūt par vietu, kur cilvēki var ērti saņemt vakcīnu", sacīja "IKEA" vadītājs Latvijā Pēteris Grīnbergs.

Vienlaikus "IKEA" pārstāvji uzsvēra, ka veikala darbību vakcinācijas punkta izveide neietekmēs un visi pakalpojumi būs pieejami kā ierasts.

Plānots, ka vakcinācijas punkts "IKEA" darbosies līdz šā gada beigām.

Jau vēstīts, ka iedzīvotājiem vakcinēties pret Covid-19 iespējams arī daudzos tirdzniecības centros un tāpat tiek rīkotas izbraukumu vakcinācijas uz reģioniem.

Līdz šim Latvijā pirmo vakcīnas devu saņēmuši 33,97% iedzīvotāju, bet vakcinācijas procesu noslēguši 34,25%

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.