Menu
 

Ar Covid-19 inficēti pasažieri pagājušajā nedēļā braukuši vilcienos uz Garciemu un Garkalni

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - SPKC Ilustrācija - SPKC

Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologi, veicot epidemioloģisko izmeklēšanu,  noskaidrojuši, ka pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, 1. septembrī plkst. 9.23 braucis ar vilcienu Saulkrasti – Rīga (AS “Pasažieru vilciens” reisa nr. 6111) no stacijas Garciems līdz stacijai Brasa un atpakaļ ar vilcienu Rīga – Saulkrasti plkst. 11.16 (AS “Pasažieru vilciens” reisa nr. 6118) no stacijas Brasa līdz stacijai Garciems.

2.septembrī šis pasažieris braucis ar vilcienu Saulkrasti – Rīga plkst. 7.24 (AS “Pasažieru vilciens” reisa nr. 6107) no stacijas Garciems līdz stacijai Brasa.

Kāds cits pasažieris, kuram apstiprināta Covid-19 infekcija, 3.septembrī plkst. 6.43 braucis ar vilcienu Valmiera – Rīga (AS “Pasažieru vilciens” reisa nr. 865) no Garkalnes līdz Rīgai un atpakaļ ar vilcienu Rīga – Sigulda plkst. 12.46 (AS “Pasažieru vilciens” reisa nr. 838) no Rīgas līdz Garkalnei.

Visiem pasažieriem, kuri brauca minētajos datumos šajos vilcienu maršrutos, ieteicams novērot savu veselības stāvokli. Ja tiek novēroti Covid-19 infekcijai raksturīgi simptomi ieteicams palikt mājās, sazināties ar savu ģimenes ārstu, lai izvērtētu veselības stāvokli.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.