Menu
 

Jūrmalā darbu sāk "Centrālās laboratorijas" mobilais Covid-19 testu nodošanas punkts

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes foto Publicitātes foto

Šonedēļ Kauguros, Jūrmalā, darbu sāk “Centrālās laboratorijas” mobilais testu nodošanas punkts – pacientus tajā pieņems tikai pēc iepriekšēja pieraksta, un šis jauninājums nodrošinās procesa mobilitāti Latvijas pašvaldībās. Mobilais analīžu nodošanas punkts izveidots, ņemot vērā iedzīvotāju straujo saslimšanu ar Covid-19 un līdz ar to paaugstināto pieprasījumu attiecīgu analīžu veikšanai šī vīrusa noteikšanai, informē “Centrālās laboratorijas” pārstāvji.

“Esam gandarīti, ka esam savlaicīgi aprīkojuši mobilo Covid-19 paraugu nodošanas punktu un, strauji pieaugot saslimstībai, varam sniegt pakalpojumu tuvāk iedzīvotāju dzīvesvietai. Šonedēļ mobilais analīžu nodošanas punkts sāk pirmos reisus uz Jūrmalu, un iedzīvotājus aicinām pierakstīties, zvanot pa tālruni 8330, izmantojot www.laboratorija.lv e-pierakstu vai rakstot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.,” informē “Centrālās laboratorijas” valdes priekšsēdētāja Stella Lapiņa.

“Centrālās laboratorijas” personāls šonedēļ vispirms dosies pie Jūrmalas iedzīvotājiem, lai šajā pašvaldībā ar mobilā analīžu nodošanas punkta palīdzību nodrošinātu pieejamāku paraugu pieņemšanu. Pašreiz šādi iespējams nodot tikai valsts apmaksātas koronavīrusa SARS-CoV-2 PĶR analīzes, atzīmē “Centrālās laboratorijas” pārstāvji. 

Mobilais analīžu nodošanas punkts Jūrmalā atradīsies Kauguros – Skolas ielā 44. Analīžu nodošanas punkta darba laiks ir no plkst. 10.00 līdz 20.00, tā darba grafiks pa dienām ir mainīgs.

Kā vēsta uzņēmumā, “Centrālā laboratorija” pieņem analīžu paraugus 65 filiālēs visā Latvijā, kā arī ņem bioloģisko materiālu Covid-19 testiem vairāk nekā 30 paraugu paņemšanas punktos Latvijā. Laboratorijā strādā vairāk nekā 650 darbinieku. Uzņēmuma darbība novērtēta, valdes priekšsēdētājai Stellai Lapiņai piešķirot Ministru kabineta balvu par ieguldījumu veselības aprūpes nozares attīstībā.

SIA “Centrālā laboratorija” ir viens no grupas “Repharm” vadošajiem uzņēmumiem. “Repharm” ietilpst arī AS “Veselības centru apvienība”, akciju sabiedrība “Sentor farm aptiekas” (zīmols “Mēness aptieka”), kā arī zāļu vairumtirgotāja AS “Recipe plus” un augu valsts ārstniecisko līdzekļu ražotāja AS “Rīgas farmaceitiskā fabrika”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.