Menu
 

Radioķirurģijas centrs "Sigulda" pirmais Baltijā iegūst starptautisko ISRS kvalitātes sertifikātu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.facebook.com/cyberknife.sigulda Foto - www.facebook.com/cyberknife.sigulda

Radioķirurģijas centrs "Sigulda" kļuvis par pirmo Starptautiskās stereotaktiskās radioķirurģijas biedrības (International Stereotactic Radiosurgery Society, ISRS) sertificēto klīniku visā Baltijā. Sertifikāts apliecina klīnikas iekārtu, medicīniskā personāla un ārstēšanas procesu plānošanas atbilstību augstākajiem starptautiskajiem standartiem, informē radioķirurģijas centra pārstāvji.

Starptautiskās stereotaktiskās radioķirurģijas biedrība ir lielākā savas nozares organizācija ar vairāk nekā 800 dalībniekiem no 60 pasaules valstīm. Biedrība regulāri veic jaunākos nozares pētījumus un veicina ārstu mūžizglītību, tostarp piešķirot sertifikātu labākajām klīnikām visā pasaulē, kas apliecina to augsto klīniskās ekspertīzes līmeni. Sertifikācijas piešķiršanas procesā tiek apskatīts klīnikas personāls un tā kvalifikācijas līmenis, kā arī profesionālā pieeja ārstēšanas plāna izstrādei un realizācijai, skaidro radioķirurģijas centra pārstāvji.

ISRS sertifikācijas vadītājs Ians Padiks (Ian Paddick) iezīmē biedrības prieku par to, ka sertifikāts beidzot piešķirts pirmajai klīnikai Baltijas valstīs: "Mūsu biedrība sertifikātu piešķir tikai tām organizācijām, kas praktiski pierāda savus augstos standartus pacientu ārstēšanas plānošanā un ārstēšanas procesa realizācijā. Man bija prieks vairāku dienu garumā strādāt ar izcilo Siguldas radioķirurģijas centra komandu. Mūsu ekspertiem izvērtējot centru un apskatot ne tikai iekārtu, bet arī personāla darba kvalitāti un to pieeju pacientu ārstēšanai, varam teikt, ka šeit tiek sniegti augstākā līmeņa pakalpojumi. Priecājos arī redzēt vēlmi pēc izaugsmes, komandai ļoti profesionāli uzklausot mūsu ieteikumus un nekavējoties sākot domāt par to ieviešanu."

"Sertifikāta iegūšana bijusi vairāku gadu mērķtiecīgs process. Šis novērtējums ir ārkārtīgi svarīgs visam mūsu kolektīvam, vēlreiz apliecinot pacientiem mūsu tehnoloģiju un ārstu darba kvalitāti. Esam izveidojuši spēcīgu komandu, ko apliecina arī sertifikāta iegūšana," stāsta radioķirurģijas centra "Sigulda" vadītājs Māris Skromanis.

 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.