Menu
 

Bērnu slimnīca saņēmusi vairāk nekā 10 000 eiro lielu ziedojumu Drosmes kastu piepildīšanai

  • Autors:  LETA
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Bērnu klīniskā universitātes slimnīca (BKUS) saņēmusi 10 654 eiro vērtu ziedojumu projektam "Drosmes kastes", kas ļaus vairāku mēnešu garumā palīdzēt mazajiem slimniekiem saņemt apbalvojumus par drosmi izmeklējumu un procedūru laikā, informēja slimnīcas pārstāve Ilze Olšteina.

Ziedojumu pasniedza mazumtirgotājs "Lidl Latvija", kura veikalos Ziemassvētku laikā bija izsludināta labdarības akcija - no katra klientu nopirktā rotaļu jenota divi eiro tika veltīti šim labdarības projektam.

"Drosmes kaste" ir rotaļlietu kaste, kas atrodas katrā BKUS procedūru kabinetā. Pirms vai pēc procedūras bērns var paņemt vienu mantiņu kā apbalvojumu par drosmi procedūras laikā. Apbalvojums pienākas katram bērnam, tāpēc sabiedrības atbalsts esot ļoti svarīgs, lai palīdzētu šīs kastes piepildīt un nodrošinātu, ka tajās vienmēr ir pietiekami daudz rotaļlietu.

Pēc BKUS valdes priekšsēdētāja Valta Ābola teiktā, slimnīcā ik dienu nonāk vairāki simti pacientu, un "Drosmes kastes" iztukšojas zibenīgā ātrumā.

Ziedot BKUS pacientu vajadzībām, tai skaitā dodot savu pienesumu projektam "Drosmes kastes", iedzīvotāji var BKUS fonda tīmekļa vietnē.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.