Menu
 

Foto: Ādažu novadā "Stikla šķiratlonā" sašķirotas 2,16 tonnas stikla

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Ādažu novadā noslēdzies SIA “Eco Baltia vide” sadarbībā ar partneriem rīkotais “Stikla šķiratlons”, kura laikā no iedzīvotājiem viņu dzīvesvietās pieņēma izlietoto un nevajadzīgo stikla iepakojumu. Ādažu novadā iniciatīvai pieteicās 29 mājsaimniecības, kuras sašķirojušas un pārstrādei nodevušas 2,16 tonnas stikla atkritumu – nevajadzīgās pudeles un burkas.

Vislielāko daudzumu, proti, aptuveni 371 kg tukšās taras, sašķiroja un akcijas ietvaros nodeva Natālija no Ādažiem, kura saņems veikalu “top!” dāvanu karti 30 eiro vērtībā, informēja SIA “Eco Baltia vide”. Savukārt veikalu “top!” dāvanu kartes 20 eiro vērtībā izlozes rezultātā saņems Deniss no Stapriņiem un Rūta no Ādažiem

Akcijas rīkotāji atgādina, ka katrā pašvaldībā, kas piedalās “Stikla šķiratlonā”, starp akcijai pieteiktajām adresēm tiek izlozētas divas veikalu “top!” dāvanas 20 eiro vērtībā. Savukārt dāvanu karti 30 eiro vērtībā, saņem tas dalībnieks, kurš konkrētajā pašvaldībā ir sašķirojis un nodevis visvairāk stikla pudeļu un burku (kg). Stikla taras izvešanas laikā arī Ādažu novadā visas pieteiktās adreses tika automātiski reģistrēta dalībai loterijā.

Projektā visa gada garumā ir aicināta piedalīties ikviena Latvijas pašvaldība, lai tās iedzīvotāji varētu pieteikt bez maksas stikla taras savākšanu savā adresē, ko veiks SIA “Eco Baltia vide”. Savu dalību Vislatvijas “Stikla šķiratlonā” pieteikušas jau 30 pašvaldības.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.