Menu
 

Aicina Siguldas un Mālpils novadu iedzīvotājus pieteikt elektroiekārtu bezmaksas izvešanu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Latvijas Zaļais punkts sadarbībā ar vides apsaimniekošanas uzņēmumiem Siguldas pilsētas SIA “Jumis” un SIA “Eco Baltia vide”, un veikaliem “top!” šķirošanas kampaņā Vislatvijas “Elektronikas šķiratlons” aicina Siguldas un Mālpils novadu iedzīvotājus līdz 19.oktobrim pieteikt nolietoto un vairs nevajadzīgo elektroiekārtu bezmaksas izvešanu no savām mājsaimniecībām vai uzņēmumiem.

Pieteikties elektronikas izvešanai var, aizpildot reģistrācijas anketu šeit, zvanot pa tālr. 27853830 vai rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., norādot precīzu adresi, apjomu un kontaktinformāciju.

Elektrotehnikas savākšana no pieteiktajām adresēm Siguldas un Mālpils novados notiks no 28. līdz 30.oktobrim, sākot no plkst.7.00 visas dienas garumā. Drošības nolūkos elektronikas savākšana notiek bezkontakta veidā. Visai pieteiktajai tehnikai tās izvešanas dienā jābūt novietotai pie nama vai ēkas ārdurvīm un ārpus nožogotas teritorijas, brīvi pieejamā vietā.

Akcijā iedzīvotāji var nodot gan lielo sadzīves tehniku, tostarp ledusskapjus, veļas mašīnas, plītis, trauku mazgājamās mašīnas u.c., gan arī mazo tehniku, piemēram, mikroviļņu krāsnis, blenderus, elektriskos svarus, fēnus, virtuves kombainus un citas ierīces, kā arī papildu var kopā ar elektroniku nodot uzkrātās baterijas un akumulatorus. Lai pieteiktu izvešanu adresē, minimālajam kopējam nodoto lietu svaram jābūt vismaz 30 kg. Akcijas rīkotāji aicina ievērot, ka akcijā var nodot tikai nolietotās elektropreces, akumulatorus un baterijas. Netiks savākti citi atkritumu veidi, piemēram, mēbeles, logi, durvis, podi u.c.

Piedaloties “Elektronikas šķiratlonā” ikviens dalībnieks varēs pretendēt uz patīkamām un noderīgām balvām. Visi dalībnieki piedalīsies izlozē par veikala “top!” dāvanu karti 20 eiro vērtībā, savukārt tas, kurš akcijas laikā nodos lielāko elektrotehnikas apjomu, saņems veikala “top!” dāvanu karti 30 eiro vērtībā. Balvas tiek izlozētas katrā novadā atsevišķi.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.