Menu
 

"Elektronikas šķiratlons" oktobrī norisināsies arī Siguldas un Mālpils novados

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

No šā gada 20.aprīļa norisinās Latvijas Zaļā punkta, veikalu tīkla “top!” un SIA “Eco Baltia vide” organizētā šķirošanas akcija Vislatvijas “Elektronikas šķiratlons”. Kampaņas otrais posms norisinās vairāk nekā 20 novados – arī Siguldas un Mālpils, nodrošinot tehnikas bezmaksas izvešanu no mājsaimniecību un uzņēmumu adresēm. Piedaloties akcijā, katrā novadā tiek izlozētas noderīgas balvas – veikalu “top!” dāvanu kartes 20 un 30 eiro vērtībā.

Akcijā iedzīvotāji var nodot gan lielo sadzīves tehniku, tostarp ledusskapjus, veļas mašīnas, plītis, trauku mazgājamās mašīnas u.c., gan arī mazo tehniku, piemēram, mikroviļņu krāsnis, blenderus, elektriskos svarus, fēnus, virtuves kombainus un citas ierīces, kā arī papildu var kopā ar elektroniku nodot uzkrātās baterijas un akumulatorus. Lai pieteiktu izvešanu adresē, minimālajam kopējam nodoto lietu svaram jābūt vismaz 30 kg.  

Rīkotāji aicina ievērot, ka akcijā var nodot tikai nolietotās elektropreces, akumulatorus un baterijas. Netiks savākti citi atkritumu veidi, piemēram, mēbeles, logi, durvis, podi u.c.

Informācija par akcijas norises datumiem katrā novadā, kā arī pieteikšanās nolietotās tehnikas izvešanai pieejama elektroniski šeit, kā arī zvanot pa tālr. 27853830 vai rakstot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., norādot precīzu adresi, apjomu un kontaktinformāciju.

Elektrotehnikas savākšana no pieteiktajām adresēm novados tiek veikta noteiktos datumos, kas pieejami šeit, sākot no plkst.7.00 visas dienas garumā.

Drošības nolūkos elektronikas savākšana notiek bezkontakta veidā. Visai pieteiktajai tehnikai tās izvešanas dienā jābūt novietotai pie nama vai ēkas ārdurvīm un ārpus nožogotas teritorijas, SIA “Eco Baltia vide” darbiniekiem brīvi pieejamā vietā.

Piedaloties “Elektronikas šķiratlonā” ikviens dalībnieks varēs pretendēt uz patīkamām un noderīgām balvām. Visi dalībnieki piedalīsies izlozē par veikala “top!” dāvanu karti 20 eiro vērtībā.  Savukārt tas, kurš akcijas laikā nodos lielāko elektrotehnikas apjomu, saņems veikala “top!” dāvanu karti 30 eiro vērtībā. Balvas tiek izlozētas katrā novadā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.