Menu
 

Aptauja Stopiņos. Vai atbalstāt protestus pret ierobežojumiem Covid-19 dēļ? Apriņķis.lv

  • Autors:  Liene Ozola
Foto - Liene Ozola un LETA Foto - Liene Ozola un LETA

Pagājušās nedēļas nogalē notika vairāki piketi ar vienu kopēju mērķi – mazināt Covid-19 dēļ noteiktos ierobežojumus. Vides aizsardzības kluba prezidents Arvīds Ulmes rīkoja sapulci 11. novembra krastmalā Rīgā, kuras mērķis bija iestāties “par cilvēku ekoloģiju, Covid-19 pamatojumu”, un tā pulcēja vairākus simtus cilvēku.

Vairāki simti cilvēku bija pulcējušies uz sapulci arī pie Brīvības pieminekļa, kur sanākušie iestājās pret ierobežojumiem tūrismam, citi prasīja mainīt valdību. Kā atzinis viens no pasākuma rīkotājiem Aleksejs Rosļikovs, protesta akcijā tika pieprasīta Ministru kabineta atlaišana, nosacījumu par masku vilkšanu bērniem atcelšana un kompensācijas 1000 eiro apmērā izmaksāšana vienam no vecākiem, ja bērniem tiek organizētas attālinātās mācības.

 

Iveta, strādā farmācijā

Nē, es neatbalstu, jo tas ir muļķīgi un neizglītoti. Maska ir nepieciešama tāpēc, lai citus neinficētu. Ierobežojumi ir vajadzīgi, jo slimība ir smaga.

Andžs, ģeologs

Nē, neatbalstu. Pats ievēroju noteiktos ierobežojumus, jo uzskatu, ka tie ir pareizi.

Juris, celtnieks

Daļēji jā, daļēji nē. Maskas – tas ir saprotami, taču ne liegums, piemēram, sestdienās vai svētdienās veikalā nopirkt pildspalvu vai bārdas skuvekļus. Esmu pret absurdiem ierobežojumiem!

Iļja, students

Nē, tie nav vajadzīgi, jo rada tikai nekārtības, bet situāciju neuzlabo.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.