Menu
 

Jūlijā Babītes un Salas pagastā notiks elektrotehnikas šķirošanas akcija

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Vides apsaimniekošanas uzņēmums "Eco Baltia vide" 22.jūlijā un 23.jūlijā Babītes un Salas pagastā rīkos nolietoto elektroiekārtu, lielgabarīta un mājsaimniecībā radušos bīstamo atkritumu bezmaksas nodošanas akciju, liecina informācija Babītes novada mājalspā.

Mājsaimniecībā nevajadzīgo un nolietoto elektroiekārtu, lielgabarīta un bīstamo atkritumu izvešana iepriekš jāpiesaka līdz 19.jūlijam.

Atkritumu izvešana notiks 22. un 23.jūlijā no plkst.7 visas dienas garumā. Lai pēc iespējas novērstu Covid-19 riskus, atkritumu savākšana notiks bezkontakta veidā. Visus nododamos atkritumus jānovieto pieteikumā norādītajā adresē, "Eco Baltia vide" darbiniekiem pieejamā vietā, ārpus iežogotas teritorijas. Iedzīvotājiem pašiem atrasties klāt savākšanas laikā nav nepieciešams.

Akcijas laikā tiks savāktas sadzīves elektroiekārtas - ledusskapji, televizori, datori, monitori, plītis, putekļsūcēji u.c., sadzīvē radušies bīstamie atkritumi - baterijas un akumulatori, vieglo automašīnu riepas, spuldzes u.c., lielgabarīta atkritumi - mēbeles un matrači.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.