Menu
 

Mārupes novada Babītes un Salas pagastos notiks elektrotehnikas šķirošanas akcija

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” 22. un 23.jūlijā aicina Mārupes novada Babītes un Salas pagastu klientus piedalīties regulāri rīkotajā nolietoto elektroiekārtu, lielgabarīta un mājsaimniecībā radušos bīstamo atkritumu bezmaksas nodošanas akcijā, liecina informācija novada mājaslapā.

Akcijas laikā tiks savākti: 
- sadzīves elektroiekārtas (ledusskapji, televizori, datori, monitori, plītis, putekļsūcēji utt.); elektroiekārtām jābūt neizjauktām.  
- sadzīvē radušies bīstamie atkritumi (baterijas un akumulatori, viens komplekts vieglo automašīnu riepu bez diskiem, spuldzes u.c.). 
- lielgabarīta atkritumi (mēbeles, matrači u.c.).

Veicot minēto atkritumu izvešanu, netiks savākti cita veida atkritumi, kā piemēram, sadzīves atkritumi un būvgruži (podi, vannas, palodzes, durvis, logi u.c. ražošanas atkritumi, kuri radušies būvniecības procesā). 

Izvešana notiks  no plkst. 7 visas dienas garumā. Lai pēc iespējas novērstu Covid-19 riskus, atkritumu savākšana notiks bezkontakta veidā. Visus nododamos atkritumus jānovieto pieteikumā norādītajā adresē, “Eco Baltia vide” darbiniekiem pieejamā vietā, ārpus iežogotas teritorijas. Iedzīvotājiem pašiem atrasties klāt savākšanas laikā nav nepieciešams.

Mājsaimniecībā nevajadzīgo un nolietoto elektroiekārtu, lielgabarīta un bīstamo atkritumu izvešana iepriekš jāpiesaka līdz 19.jūlijam. Obligāti jānorāda atkritumu veids, aptuvenais apjoms, kā arī to savākšanas vieta (adrese). 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.