Menu
 

"Eko dienā" Carnikavas pagasta iedzīvotāji varēs atbrīvoties no nevajadzīgās elektrotehnikas

  • Autors:  LETA
Foto - pixabay.com Foto - pixabay.com

Vides pakalpojumu uzņēmums SIA "Clean R" sadarbībā ar pašvaldības aģentūru "Carnikavas komunālserviss" 9.oktobrī organizēs "Eko dienu" visos Carnikavas pagasta ciemos, kurā no iedzīvotāju adresēm bez maksas tiks savākta sadzīves elektrotehnika, baterijas un luminiscentās spuldzes, pavēstīja "Clean R" sabiedrisko attiecību vadītāja Zane Auziņa.

Viņa informēja, ka "Eko dienā" iedzīvotāji var bez maksas nodot tādu sadzīves elektrotehniku kā ledusskapji, veļas un trauku mazgājamās mašīnas, elektriskās krāsniņas un radiatori, putekļu sūcēji, fēni, gludekļi, kafijas automāti, tosteri un cita virtuves mazā tehnika, datori, monitori, printeri, televizori, radioaparāti, mobilie tālruņi, kā arī urbjmašīnas un citas iekārtas.

Savukārt tādi bīstamie atkritumi kā riepas "Eko dienā" tiks izvesti par cenu ­4,22 eiro par kilogramu. Lielgabarīta un bioloģiskos atkritumus varēs nodot atbilstoši Carnikavas pagastā apstiprinātajam tarifam.

Atkritumu izvešana privātpersonām jāpiesaka līdz 1.oktobrim (ieskaitot), elektroniski pašapkalpošanās portālā "mans.cleanr" vai rakstot uz e-pastu "Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.", norādot adresi, sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojuma līguma numuru, aptuveno atkritumu apjomu, kā arī to frakciju - elektrotehnika, luminiscentās spuldzes, bioloģiskie vai lielgabarīta atkritumi.

Vienlaikus izvešanu var pieteikt tikai līguma slēdzējs, tāpēc daudzdzīvokļu namu iedzīvotājus "Clean R" aicina līdz 1.oktobrim vērsties pie sava nama apsaimniekotāja, lai pieteiktu nepieciešamo pakalpojumu.

Akcijas dienas rītā līdz plkst. 8 izvedamās lietas jānovieto pie sava sadzīves atkritumu konteinera. Tās tiks aizvestas dienas laikā.

"Clean R" reģistrēts 2004.gadā, un tā pamatkapitāls ir 1,2 miljoni eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir AS "TAK investīcijas", bet patiesais labuma guvējs - Guntars Kokorevičs.

Pagājušajā gadā "Clean R" strādāja ar 41,028 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 6,3% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa palielinājās par 43,2% un bija 4,407 miljoni eiro.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.