Menu
 

"Eko dienā" Carnikavā bez maksas varēs nodot automašīnu riepas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Vides pakalpojumu uzņēmums “Clean R” sadarbībā ar “Carnikavas Komunālservisu” 4.decembrī Āda;zu novada Carnikavas pagastā rīko “Eko dienu”, kuras laikā no iedzīvotājiem bez maksas savāks vieglo automašīnu riepas.

Kā informēja uzņēmumā, “Clean R” klienti ar spēkā esošu līgumu, var bez maksas nodot līdz četrām riepām (diametrā līdz 1,4m). Netiks pieņemtas riepas ar diskiem, kā arī smagās autotehnikas riepas.

Privātmāju iedzīvotājiem riepu izvešana iepriekš jāpiesaka līdz 26. novembrim, rakstot uz Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai aizpildot pieteikumu “Clean R” pašapkalpošanās portālā mans.cleanr.lv. Piesakot izvešanu, ir jānorāda adrese, sadzīves atkritumu apsaimniekošanas pakalpojuma līguma Nr. un riepu skaits. Savukārt daudzdzīvokļu namu iedzīvotājiem līdz 26.novembrim jāvēršas pie sava nama apsaimniekotāja, jo tikai līgumslēdzējs var pieteikt izvešanu “Clean R”.

4.decembra rītā līdz plkst. 8.00 riepas jānovieto pieejamā vietā ārpus privātīpašuma teritorijas vai pie atkritumu konteineriem dzīvokļu māju pagalmā tā, lai tām varētu piekļūt ar speciālo transportu. Riepas aizvedīs dienas laikā.

“Eko dienas” mērķis ir atbalstīt iedzīvotāju centienus sakārtot īpašumus un izskaust iespēju, ka atkritumi nonāk vidē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.