Menu
 

11.decembrī varēs nodot lielgabarīta atkritumus Jaunolainē un Stūnīšos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Olaines novada pašvaldība Foto - Olaines novada pašvaldība

Jaunolaines un Stūnīšu iedzīvotāji lielgabarīta atkritumus šomenēs varēs izmest tikai vienu reizi – 11.decembrī. Stūnīšos lielgabarīta atkritumus būs iespējams nodot plkst. 15.00-16.30 pie Gaismas ielas 6 sadzīves atkritumu laukuma, savukārt Jaunolainē – plkst. 9.00-12.00 Meža ielā pie Sporta nama un plkst. 13.00-15.00 Pionieru ielas sadzīves atkritumu laukumā, liecina informācija Olaines novada pašvaldības vietnē.

AS "Olaines ūdens un siltums" atgādina, ka speciālajos konteineros atļauts izmest mēbeles, matračus, lielākus sadzīves priekšmetus, taču aizliegts izmest riepas, sadzīves tehniku, svinu saturošus priekšmetus (akumulatori, baterijas), medikamentus, celtniecības un ražošanas atkritumus.

Plānotā kārtība paredz, ka lielgabarīta atkritumi uz konteineru jānogādā iepriekš norādītā grafika konkrētos laikos, bet ir aizliegts to atstāt iepriekš pie sadzīves atkritumu laukumiem.

Nolietotās elektropreces un citus bīstamos sadzīves atkritumus Olaines novada iedzīvotāji var nodot AS “BAO” bezmaksas atkritumu nodošanas punktā Celtnieku ielā 3A, Olainē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.