Menu
 

Arī šogad "Getliņi EKO" atbalstīs Lielo talku Pierīgas novados

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - talkas.lv Foto - talkas.lv

Ilggadējais Lielās talkas atbalstītājs SIA “Getliņi EKO” arī šogad 11 Pierīgas atkritumu apsaimniekošanas reģiona pašvaldībām nodrošinās iespēju nodot 30. aprīlī paredzētās Lielās talkas atkritumus par samazinātu cenu, informēja uzņēmumā.

Lielās talkas mērķis ir veicināt labprātīgu iedzīvotāju un pašvaldību iesaisti vides sakopšanas un labiekārtošanas talkās. Lai to nodrošinātu, arī šogad SIA “Getliņi EKO” ir gatavi sniegt atbalstu 11 Pierīgas pašvaldībām – Rīgas, Ādažu, Bauskas, Ķekavas, Mārupes, Ogres, Olaines, Ropažu, Salaspils, Saulkrastu un  Siguldas – Lielās talkas laikā savākto atkritumu maisu apsaimniekošanā.

Sadarbības ietvaros par Lielās talkas atkritumu nodošanu  pašvaldībām būs nepieciešams maksāt samazinātu atkritumu nodošanas cenu – 80 eiro par vienu tonnu atkritumu, neieskaitot PVN.

Plašāk par atkritumu nodošanas kārtību, t.sk. pašvaldībām piešķirto atkritumu apjomu Lielās talkas ietvaros, SIA “Getliņi EKO” pašvaldības informēs individuāli.

“Lai iedrošinātu talkotājus piedalīties Lielās talkas aktivitātēs, svarīgs ir pašvaldību atbalsts. Priecājamies, ka arī šogad “Getliņi EKO” sadarbojas ar Pierīgas pašvaldībām, lai nodrošinātu pārdomātu un organizētu atkritumu savākšanu pēc talkas aktivitātēm. Bieži vien tieši atkritumu savākšanas jautājums rada bažas iedzīvotājiem. “Getliņi EKO” pašlaik ir vienīgais no Latvijas atkritumu noglabāšanas poligoniem, kas sadarbojas un atbalsta Lielo talku, tāpēc aicinām arī citus poligonus sadarboties ar tuvākajām pašvaldībām, lai veicinātu iedzīvotāju iesaisti zaļākas un sakoptākas vides veidošanā!” izteikusies Lielās talkas vadītāja Vita Jaunzeme.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.