Menu
 

Par vairāk nekā trīs miljoniem eiro remontēs un uzturēs DAP reģionālos īpašumus

  • Autors:  LETA
Par vairāk nekā trīs miljoniem eiro remontēs un uzturēs DAP reģionālos īpašumus Dabas aizsardzības pārvalde

Dabas aizsardzības pārvaldes (DAP) Kurzemes, Pierīgas un Vidzemes reģionālo administrāciju pārraudzībā esošo nekustamo īpašumu remontdarbi un uzturēšana izmaksās 3,12 miljonus eiro, liecina DAP publicētie iepirkuma konkursa rezultāti.

Konkurss, kas tika izsludināts šī gada jūnijā, tika iedalīts četrās daļās. DAP Kurzemes reģionālo nodaļas pārvaldībā esošo īpašumu ārējos un iekšējos apdares darbus, apkures, ūdens apgādes, kanalizācijas, vēdināšanas, vājstrāvas un citu veidu uzturēšanas darbus un remontdarbus, kā arī tās pārraudzībā esošo biotopu apsaimniekošanas un atjaunošanas darbus par 489 000 eiro veiks SIA "Būvfirma INBUV".

Pierīgas un Vidzemes reģionālo administrāciju pārvaldībā esošajos īpašumos uzturēšanas un remontēšanas darbus veiks uzņēmums SIA "Premium Properties", kas izmaksās attiecīgi 504 000 eiro un 2 127 000 eiro.

Ceturtā konkursa kārta, kas bija paredzēta DAP Latgales reģionālās administrācijas izbeigta bez rezultāta, jo uz SIA "TP Consulting", kas bija vienīgais pieteikuma iesniedzējs, bija attiecināmi Publisko iepirkuma likumā minētie izslēgšanas nosacījumi. Šāda paša iemesla dēļ no konkursa tika izslēgts SIA "DGR serviss", kas bija iesniedzis piedāvājumu attiecīgo darbu veikšanai Vidzemes reģionālās administrācijas pārraudzībā esošajos īpašumos.

Iepirkumu uzraudzības birojs publicējis paziņojumu, ka DAP piešķirtas līguma slēgšanas tiesības ar konkursā uzvarējušo "Būvfirma INBUV" un "Premium Properties".

Kā liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija, uzņēmums "Būvfirma INBUV" reģistrēts 2010.gada nogalē un pašlaik pieder Tomam Trubinam. 2016.gadā uzņēmums strādāja ar 2 288 474 eiro apgrozījumu un 122 857 eiro peļņu. Savukārt pērn "Būvfirma INBUV" apgrozījums bija 2 355 886 eiro, bet peļņa - 320 431 eiro.

"Premium Properties" dibināts 2012.gada augustā, un līdz 2015.gada nogalei tas piederēja Robertam Pimenovam. Pēcāk 40% uzņēmuma daļu nonāca Ulda Bozes īpašumā. Būvkompānija 2016.gadā strādāja ar 351 911 eiro apgrozījumu un 22 352 eiro peļņu, bet pērn - ar apgrozījumu 563 967 eiro apmērā un peļņu 1552 eiro apmērā. Uzņēmumam pašlaik ir viena aktīva komercķīla.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.