Menu
 

Siguldas pilsētas SIA "Jumis" paplašina specializēto transportlīdzekļu autoparku

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Vides apsaimniekošanas uzņēmums Siguldas pilsētas SIA “Jumis” paplašinājis specializēto transporta līdzekļu autoparku saskaņā ar vidējā termiņa stratēģiju.  Uzņēmums iegādājies savu pirmo atkritumu savākšanas automašīnu ar manipulatoru, kas paredzēts dažādu konteineru tukšošanai, ļaujot vienā maršrutā iztukšot parastos atkritumu konteinerus, zvana veida konteinerus, kā arī pazemes konteinerus.

Kā vēsta uzņēmumā, jaunās automašīnas galvenā priekšrocība ir tās negatīvo oglekļa dioksīda jeb CO2 izmešu būtisks samazinājums. Tāpat, taču ne mazāk svarīgs, ir modernizētais atkritumu apsaimniekošanas process un infrastruktūra. Manipulators ir paredzēts pazemes un zvanveida konteineru apkalpošanai, radot iespēju efektivizēt dalīti vākto stikla un vieglā iepakojuma atkritumu apsaimniekošanas maršrutu.

Papildus ar jauniegādāto specializēto automašīnu var apkalpot arī sadzīves atkritumu pazemes konteinerus.

Vides apsaimniekošanas uzņēmuma Siguldas pilsētas SIA “Jumis” direktore Kristīne Lūse: “Viens no mūsu uzņēmuma mērķiem ir kvalitatīva atkritumu apsaimniekošanas pakalpojuma sniegšana Siguldas pilsētā un pagastos. Lai to spētu nodrošināt, esam investējuši modernākas tehnikas iegādē, kas efektivizēs darba procesus, kā arī samazinās mūsu darbības procesā radīto ietekmi uz vidi. Arī nākotnē plānojam turpināt attīstīt efektīvu transporta un loģistikas sistēmu.”

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.