Menu
 

"Rīgas meži" aicina necirst Ziemassvētku eglīti Rīgas un Pierīgas mežos

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - "Rīgas meži" Ilustrācija - "Rīgas meži"

Tuvojoties brīvdienām, kad, visticamāk, daudzi plāno lūkoties pēc Ziemassvētku zaļās rotas, SIA “Rīgas meži” aicina necirst eglītes Rīgas un Pierīgas mežos. Uzņēmums aicina tā plašās teritorijas izmantot atpūtai, pastaigām, ziemas baudīšanai.

“Rīgas mežu” teritorijās ir dabas daudzveidība un vērtības, kas reti sastopamas lielu pilsētu un to tuvumā esošajos mežos. Arī egles uzņēmuma mežos sastopamas reti – to ir tikai nepilni 10%. Turklāt tās ir speciāli audzētas mūsu kokaudzētavā “Norupe”, lielākoties pašu stādītas mežā, koptas un arī sargātas no egļu astoņzobu mizgrauža uzbrukumiem.

“Rīgas meži” aicina domāt par ilglaicīgākiem un ilgtspējīgākiem risinājumiem, lai pēc iespējas vairāk iedzīvotājiem būtu iespējas Ziemassvētkus svinēt pie augošas, nevis pie nocirstas zaļās rotas. Piemēram, kur tas iespējams – iestādīt eglīti daudzīvokļu mājas pagalmā, privātmājas dārzā vai apkaimes iedzīvotāju iecienītā atpūtas un pulcēšanās vietā.

“Rīgas mežu” teritorijas atrodas galvaspilsētā un apmēram 40 – 50 km rādiusā ap to, pamatā – Ādažu, Ķekavas, Mārupes, Ogres, Olaines, Ropažu un Salaspils novados, kā arī Limbažu pusē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.