Menu
 

Akcijas laikā janvārī Babītes un Salas pagastos savāktas 11,64 tonnas dažāda veida atkritumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Divu dienu akcijā janvārī Mārupes novada Babītes un Salas pagastos no iedzīvotājiem savāktas 11,64 tonnas dažāda veida atkritumu. Akciju organizēja vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide”, piedāvājot iedzīvotājiem bez maksas atbrīvoties no nederīgajām elektroiekārtām, lielgabarīta un sadzīvē radītiem bīstamajiem atkritumiem.

Lielgabarīta un nolietotās elektrotehnikas savākšanas akcija notika 30. un 31. janvārī, un akcijas laikā tika izvesti atkritumi no 159 adresēm, vēsta rīkotāji. Visvairāk akcijas laikā tika nodotas nolietotas mēbeles un citi lielgabarīta atkritumi – tie savākti 5,82 tonnu apjomā. Tāpat bija vērojama iedzīvotāju interese nodot nolietoto elektrotehniku un nolietotās riepas, kas arī tika savāktas akcijas ietvaros.

Iespēja Mārupes novada iedzīvotājiem bez maksas nodot lielgabarīta atkritumus un nolietoto elektrotehniku tiek nodrošināta četras reizes gadā. Nākamā iespēja izbraukuma akcijas veidā nodot šādus atkritumus bez maksas būs Mārupes pilsētas un Mārupes pagasta iedzīvotājiem, kur šāda akcija tiks rīkota martā.

Savukārt Babītes un Salas pagasta iedzīvotājiem nākamreiz iespēja atbrīvoties no lielgabarīta atkritumiem un nederīgās elektrotehnikas būs aprīļa akcijas ietvaros.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.