Menu
 

Mārupes pilsētas un pagasta iedzīvotājus aicina piedalīties elektrotehnikas un lielgabarīta atkritumu nodošanas akcijā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Vides apsaimniekošanas uzņēmums SIA “Eco Baltia vide” aicina Mārupes pilsētas un pagasta iedzīvotājus 27. un 28. martā piedalīties nolietoto elektroiekārtu, lielgabarīta un sadzīvē radušos bīstamo atkritumu bezmaksas nodošanas akcijā. Iedzīvotāji tiek aicināti līdz 22. marta plkst. 17.00 pieteikt elektroiekārtu, lielgabarīta un sadzīvē radušos bīstamos atkritumus.

Kā informēja uzņēmumā, pieeja pieteiktajiem atkritumiem jānodrošina jau pirmajā akcijas dienā, 27.martā no plkst. 7.00, novietojot tos blakus atkritumu konteineriem. Pieteikto atkritumu savākšana notiks 27. un 28 martā no plkst. 7.00, visas dienas garumā.

Akcijas laikā tiks savākti:
- sadzīves elektroiekārtas (ledusskapji, televizori, datori, monitori, plītis, putekļsūcēji utt.); elektroiekārtām jābūt neizjauktām un ar visām piederošajām detaļām;
- lielgabarīta atkritumi – atkritumi, ko izmēru dēļ nevar ievietot atkritumu tvertnēs (mēbeles, matrači u.c.);
- sadzīvē radušies bīstamie atkritumi (baterijas un akumulatori, viens komplekts vieglo automašīnu riepu bez diskiem, spuldzes u.c.).

Veicot elektroiekārtu un lielgabarīta atkritumu izvešanu, netiks savākti cita veida atkritumi, kā piemēram, sadzīves atkritumi un būvgruži (podi, vannas, palodzes, durvis logi u.c. ražošanas atkritumi, kas radušies būvniecības procesā), norāda uzņēmumā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.