Menu
 

FOTO: Pierīgas skolu "Veiklo stafetēs" Krimuldā vēlreiz uzvar mājinieki Apriņķis.lv

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde Foto - Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Divpadsmit mācību iestāžu komandas piedalījušās Pierīgas novadu skolēnu sporta spēļu sacensībās “Veiklo stafetes” 2.-5.klašu audzēkņiem Krimuldas vidusskolā. Četru stafešu summā pirmo vietu otro gadu pēc kārtas izcīnīja mājinieki krimuldieši, godalgotās vietas ieguva arī Mārupes Valsts ģimnāzijas un Zvejniekciema vidusskolas audzēkņi.

Skolas sacentās četrās dažādās stafetēs, kurās tika iekļauti veiklības, ātruma, veiklības un precizitātes elementi, turklāt trim stafetēm – ar basketbola bumbu, ar florbola nūju un paklāju, ar kokakolas pudelēm un spainīšiem – nosacījumi komandām bija skaidri jau iepriekš, bet ceturtajai kļuva zināmi tikai sacensību dienā. Katrā stafetē komanda izcīnīja uzrādītajam laikam atbilstošu vietu, un kopvērtējumā vietu sadalījumu noteica pēc izcīnītajām vietām atsevišķās stafetēs (par 1.vietu – 1 punkts, par 2.vietu – 2 punkti, par 3. vietu – 3 punkti, u.t.t.).

Pārliecinoši mazāko punktu summu arī šoreiz savāca Krimuldas vidusskolas skolēni, kuri atsevišķās stafetēs trīs reizes bija pirmie un vienu reizi trešie (6 punkti). Otrajā vietā ar 13 punktiem ierindojās mārupieši (divas otrās, viena ceturtā un viena piektā vieta), bet trešajā ar 15 punktiem bija Zvejniekciema vidusskolas skolēni (pa vienai pirmajai, trešajai, ceturtajai un septītajai vietai).

Tālākās vietas ieņēma Babītes vidusskola (17 p.), Jaunmārupes pamatskola (20), Saulkrastu vidusskola (28), Ādažu Brīvā Valdorfa skola (30), Vangažu vidusskola (32), Carnikavas pamatskola (33), Mārupes pamatskola (37), Baldones vidusskola (37) un Sējas pamatskola (44 p.).

Pierīgas novadu skolēnu sporta spēles turpināsies ar diviem basketbola turnīriem puišiem Ādažos – 12.novembrī tur sacentīsies B vecuma grupa (2004./05.g.dz.), bet divas nedēļas vēlāk A grupas (2000./03.g.dz.) komandas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.