Menu
 

Svētdienas sacensībās Siguldā bobslejistiem neizdodas uzlabot rezultātus

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Viesturs Lācis, IBSF Foto - Viesturs Lācis, IBSF

Piektā vieta, ko izcīnīja Ralfs Bērziņš kopā ar stūmēju Edgaru Nemmi, arī svētdienas sacensībās bija Latvijas bobslejistu labākais rezultāts Pasaules kausa izcīņas pirmajā posmā Siguldas trasē. Nākamās nedēļas nogalē Siguldā norisināsies Pasaules kausa otrais posms skeletonā un bobslejā.

Tāpat kā sestdien, arī svētdien uz starta stājās 13 divnieku ekipāžas no septiņām valstīm, un arī šoreiz labākie bija Vācijas bosblejisti, kuri ieguva trīs no pirmajām četrām vietām – tajā skaitā pirmās divas, ko izcīnīja Frančesko Frīdrihs un Johanness Lohners.

R.Bērziņš ar E.Nemmi pirmajā braucienā bija piektie ātrākie, otrajā sestie un summā ierindojās piektajā vietā, atkārtojot dienu iepriekš uzrādīto rezultātu Uzvarētājiem viņi zaudēja 0,74 sekundes.

Negaidīti pieticīgs atkal bija potenciālais Latvijas izlases līderis Oskars Ķibermanis, kurš kopā ar Dāvi Spriņģi braucienos bija septītais un divpadsmitais un summā palika astotais (+1,05 s) – vēl divas pozīcijas zemāk nekā dienu iepriekš. Savukārt Emīls Cipulis un Krists Lindenblats Pasaules kausa debijas reizē ar 12.un 10.laiku braucienos ierindojās priekšpēdējā 12.vietā (+1,42 s).

Līdzīgi kā šī nedēļās nogalē, nākampiektdien Siguldā sacentīsies skeletonisti un skeletonistes, sestdien – bobsleja divnieki dāmām un vīriem, bet svētdien plānotas vēl vienas sacensības bobslejistiem.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.