Menu
 

Salaspils handbolistes gūst otro uzvaru sezonā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Salaspils sporta skola Foto - Salaspils sporta skola

Pie otrā panākuma šīs sezonas Latvijas dāmu handbola čempionātā svētdien tikusi Salaspils sporta skolas komanda, kas svētdien Jēkabpilī sīvā divu pastarīšu savstarpējā cīņā pārspēja Latvijas jauniešu (U17) izlases komandu “Lat 2004”.

Pirmās vērā ņemamu pārsvaru ieguva jauniešu izlases handbolistes, kuras pirmā puslaika vidū ar četriem precīziem metieniem pēc kārtas panāca 11:7 savā labā. Nākamās pusstundas laikā rezultāta starpība turējās 3-4 vārtu robežās, taču tad salaspilietēm izdevās 7:2 spurts, kas ļāva izvirzīties vadībā 25:24.

Nākamo piecu minūšu laikā “Lat 2004” handbolistes atguva vadību (29:27), tomēr mača galotnē aukstasinīgākas un precīzākas bija Salaspils handbolistes – 32:30. Uzvarētājām Renāte Salmane guva 10, Anastasija Agarkova 7, Dace Potapova 5 un Linda Borisanova 4 vārtus.

Svētdienas panākums Salaspils sporta skolas komandai turnīra tabulā ļāvis pakāpties no pēdējās sestās vietas uz ceturto – 4 punkti 7 spēlēs. Tikpat punktu un spēle rezervē ir Jēkabpils sporta skolas komandai. “Lat 2004” ar 3 punktiem ir pēdējā vietā, bet turnīra līderes ir Stopiņu NHK handbolistes, kuras septiņās spēlēs guvušas sešas uzvaras un savākušas 13 punktus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.