Menu
 

Arī šovasar Siguldā notiks "S!-Velo" un "S!-Skate" sacensības

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ņemot vērā epidemioloģisko prasību atvieglojumus, arī šovasar “Fischer” slēpošanas centrā Siguldā varēs notikt nu jau par tradīciju kļuvušās sacensības “S!-Skate” un “S!-Velo”. Šogad abi sacensību seriāli notiks nedaudz citā formātā, tomēr būs iespēja piedalīties visām vecuma grupām, būs iespēja sajust sacensību garu un izaicināt sevi uz jauniem sportiskiem mērķiem.

Kā informēja Siguldas novada pašvaldībā, “S!-Skate 2021” šogad plānotas kā vienas dienas sacensības 7. augustā, kurā būs iespēja sacensties visu vecumu un sagatavotību dalībniekiem skrituļslidošanā un rollerslēpošanā. Šā gada sacensībās dalībniekiem vienā dienā būs iespēja sacensties gan īsajā sprinta distancē, gan garākā izturības distancē.

Savukārt “S!-Velo 2021” notiks divi sacensību posmi – 19. augustā un 2. septembrī. To laikā tiks noskaidrots, kurš ir “Pedāļu pavēlnieks” katrā vecuma grupā. Šogad daļa no meža trasēm ir mainītas, ir izstrādāti jauni maršruti un marķējumi, kas drīzumā būs pieejami treniņiem.

Septembrī arī plānoti “S!-Skate 2021” un “S!-Velo 2021” virtuālie izaicinājumi, kas mudinās nodoties velobraukšanai, skrituļošanai un rollerslēpošanai regulāri, lai trenētos gan šā gada, gan nākamā gada sacensībām. Lai meistarību vēl vairāk paaugstinātu, izaicinājuma laikā tiks organizēti arī koptreniņi treneru vadībā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.