Menu
 

Ulbrokā pārtrūkst Ķekavas florbolistu uzvaru sērija

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Pirmo zaudējumu Latvijas florbola virslīgas jaunajā sezonā ceturtdien vakarā piedzīvoja “Ķekavas” florbolisti. Viņu četru uzvaru sēriju savās mājās pārtrauca “Oxdog Ulbroka LU” komanda. Spēles aizvadījuši arī Saulkalnes un Inčukalna florbolisti, kā arī Ķekavas florbolistes.

Ulbrokas un Ķekavas klubu spēlē turnīra tabulas priekšpēdējā vietā esošie mājinieki pirmās trešdaļas pirmajā pusē bija panāuši divu vārtu pārsvaru. Mača turpinājumā ķekavieši trīs reizes starpību samazināja līdz minimumam, taču neizšķirtu tā arī nepanāca. Par spēles galveno varoni kļuva Matīss Kristians Morozovs, kurš guva trīs pēdējos vārtus Ulbrokas kluba labā – vienus no spēles, vienus, realizējot soda metienu (vēl vienu gan arī nerealizēja), bet 13 sekundes līdz beigām viņš raidīja bumbiņu tukšos pretinieku vārtos – 5:3.

Zaudējums Ulbrokā liedza “Ķekavai” atgūt līderpozīcijas turnīra tabulā, ko viņi zaudēja pēc Kocēnu “Rubenes” trešdienas uzvaras. Abām komandām ir pa četriem panākumiem piecās līdzšinējās spēlēs, bet ķekavieši vienu no tiem guva pagarinājumā (11 punkti pret “Rubenes” 12). Piektajā pozīcijā ir florbola klubs “SĀC” (9 p.), bet “Ulbroka” pakāpusies no 11.vietas uz septīto (5 p.).

Latvijas pirmās līgas čempionātā zaudējumu pēc uzvarām pirmajās divās spēlēs piedzīvoja “Saulkalnes” florbolisti. Viesos pie “Lielvārde/Fans” komandas viņi jau pirmajās divarpus minūtēs ielaida trīs vārtus un beigās piekāpās 7:14. Pa četriem rezultativitātes punktiem savāca Kristians Rūdolfs Priede (3+1) un Krists Bitenbinders (1+3).

Ar aizraujošu mājas spēli Inčukalnā sezonu Latvijas otrajā līgā ceturtdien sāka sporta kluba “Coyote” florbolisti. Spēlē pret florbola klubu “Kalsnava” viņi trešajā trešdaļā guva piecus vārtus pēc kārtas, likvidēja četru vārtu deficītu (6:10) un izvirzījās vadībā 11:10. Taču pretinieki pamatlaika beigās izlīdzināja rezultātu un pagarinājumā, izmantojot noraidījumu mājinieku rindās, iemeta uzvaras golu – 11:12. Mārtiņš Ģirts Ozoliņš "koijotiem" guva piecus vārtus un vienreiz rezultatīvi piespēlēja, Kalvim Kliestam “hettriks”.

Dāmu virslīgas iepriekšējās sezonas fināla atkārtojumā Kocēnu “Rubene” uzņēma “Ķekavas Bulldogs/NND” vienību un katrā nākamajā trešdaļā arvien noteiktāk realizēja savu pārsvaru. Pirmajā periodā viens gols, otrajā – trīs, trešajā – četri, un ķekavietes palika “sausā” 0:8.

Nedēļas nogalē Latvijas florbola čempionāta spēles paredzētas Ķekavā, Ulbrokā, Spuņciemā un Saulkrastos.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.