Menu
 

Florbola čempionāts atsākas ar Ķekavas "buldogu" zaudējumu un Inčukalna "koijotu" uzvaru

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs" Foto - "Ķekavas Bulldogs"

Pēc mēneša pārtraukuma atsācies Latvijas florbola čempionāts. No Pierīgas komandām kā pirmās laukuma devās “Ķekavas Bulldogs” Latvijas pirmajā līgā un Inčukalna “Coyotes” Latvijas otrajā līgā. Brīvdienās turnīru atsāks arī virslīgas klubi.

Ķekavas “buldogi” trešdien viesojās pēc Talsu NSS/”Zerorisk” florbolistiem un piedzīvoja diezgan smagu zaudējumu. Jau pirmajā trešdaļā ķekavieši bija nonākuši zaudētājos 0:4 un 1:5, līdz otrā perioda vidum laukuma saimnieki, kuri bija vinnējuši šīs sezonas trīs pirmās spēles, savu pārsvaru pieaudzēja līdz septiņiem vārtiem, bet atlikušajā laikā viesiem izdevās starpību vien nedaudz samazināt – 4:10.

Trīs vārtus Ķekavas komandas labā guva Endijs Umberts Barruss. “Buldogi” sezonas pirmajās trijās spēlēs izcīnījuši vienu uzvaru.

Latvijas otrās līgas turnīra spēlē Inčukalna sporta kompleksā vietējā sporta kluba “Coyote” florbolisti uzņēma “Smiltene‘09” vienību – un bija diezgan “neviesmīlīgi”. Jau 9.minūtē tablo vēstīja 6:0 mājinieku labā, pēc pirmās trešdaļas – 9:1. Smiltenes komandai gan izdevās četrus vārtus atspēlēt, taču pēdējās 13 minūtēs bumbiņa vēl četras reizes ielidoja viņu vārtos – 13:5 “Coyote” labā.

Ar “hettrikiem” uzvarētāju rindās atzīmējās Dāvis Mintiks un Sandis Ozoliņš, trīs punkti (2+1) arī Renāram Liepiņam, četri (1+3) – Gvido Bišeram. Ar trim uzvarām piecās spēlēs un 10 punktiem “Coyote” izvirzījušies pirmajā vietā Austrumu grupas turnīra tabulā.

Svētku brīvdienās paredzētas Latvijas florbola čempionāta spēles Ulbrokā, kur ceturtdien viesosies Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas klubs “SĀC”, kā arī Ķekavā un Salaspilī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.