Menu
 

"Ķekavas" florbolisti gada pēdējā spēlē pārtrauc Ulbrokas komandas uzvaru sēriju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - "Ķekavas Bulldogs", "PPB Media" Foto - "Ķekavas Bulldogs", "PPB Media"

Divu Pierīgas florbola klubu savstarpējā spēlē Latvijas virslīgas čempionātā trešdien vakarā “Ķekavas” florbolisti savā laukumā pārspēja “Oxdog Ulbroka LU” komandu, sagādāja ulbrokiešiem pirmo zaudējumu pēc astoņu uzvaru sērijas un apsteidza viņus turnīra tabulā. Abiem klubiem šī bija pēdējā spēle 2021.gadā.

Spēli Ķekavā krietni labāk sāka mājinieki, kuri, pateicoties Klāva Jansona “hettrikam”, jau 12.minūtē bija vadībā 4:0. Ulbrokieši metās atspēlēties un otrajā trešdaļā divrriz samazināja starpību līdz minimumam (4:3, 5:4).

Trešā perioda sākumā Ķekavas florbolisti atjaunoja triju vārtu pārsvaru (7:4, 8:5) un nosargāja uzvaru 8:6. Uzvarētājiem Klāvs Jansons izcēlās ar četriem precīziem metieniem un divām rezultatīvām piespēlēm, Markusam Januševskim trīs vārtu guvumi. “Oxdog Ulbroka LU” rindās ar trim rezultativitātes punktiem (1+2) atzīmējās Niks Ķuzulis.

LĪdz ar uzvaru “Ķekava” virslīgas turnīra tabulā pakāpusies uz trešo vietu (26 punkti 12 spēlēs) aiz Talsu NSS/”Krauzers” (29 p. 12 sp.) un Cēsu “Lekringa” (26 p. 10 sp.). “Oxdog Ulbroka LU” florbolisti atkāpušies uz ceturto pozīciju (25 p. 13 sp.), bet septītajā vietā ir Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas klubs “SĀC” (18 p. 13 sp.).

FBK “SĀC” pirmās līgas komanda piedzīvojusi sesto zaudējumu sezonas astoņās spēlēs. Izbraukuma mačā pret FBK “Valmiera”/BSS vēl pirmajā trešdaļā viesi zaudēja 0:5, bet beigās cieta sakāvi 4:14. Divus vārtus “SĀC” labā guva Rūdis Otomārs Gaigals.

Austrumu grupā “SĀC” ar 5 punktiem 8 spēlēs ir astotajā vietā, bet ceturtajā ir FK “Saulkalne” no Salaspils novada (16 p. 11 sp.). “SĀC” florbolisti gadu noslēgs 29.decembrī ar mājas spēli Saulkrastos pret “Lielvārdi”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.